Att festa nätterna igenom liksom hör ungdomen till. Och ofta medföljer rökningen för att lätta upp stämningen. Tyvärr innebär rökning att kläderna får en lukt som är svår att tvätta ur. Och även om du inte bryr dig så kanske de andra festdeltagarna gör det. För att inte dansa själv hela kvällen och bli utstött med ciggen i hand, så kan du överväga att få din tobaksdos genom snusning istället.

Få total klubbkontroll och nya vänner genom att köpa snus istället för cigaretter. Du väljer på så sätt det lite mer hälsosammare alternativet och dina och andras kläder slipper den otäcka röklukten som förstör både vänskap och eventuella flirter på dansgolvet.

dansgolv på nattklubbenFestsnusa på klubben ett alternativ

Att festsnusa kan vara ett lite bättre alternativ till rökning på klubben. Tänk dig själv – du har en pyrande cigarett i din hand och det dansar fullt av folk omkring dig. Sannolikheten att du bränner hål i någons favoritplagg är stor! Dessutom kan det vara lite obekvämt att dansa loss på ett knökfullt dansgolv med en cigarett i handen. Det liksom förstör själva ”dansmoves” och det är lätt hänt att du tappar den. Och ingen har väl undgått det nya rökförbudet?

Stoppa nikotinsuget med snus istället. Ingen ser den, den avger ingen lukt och du slipper ”ha handen full,”så att säga. Om du helt vill sluta med nikotin finns dessutom vitt snus som är ett klart bättre alternativ till det bruna snuset.

Snusning för att sluta med rökningen

Fimpa ciggen! Inga tobaksvanor är bra vanor, men att snusa nikotinfritt snus är en klar förbättring i jämförelse. Idag kan du även tillverka och skräddarsy ditt eget snus att ta med på festen och bjuda dina kompisar på. Kanske ni är flera som har svårt att hålla er borta från fimparna. Att besluta er för att börja festsnusa någon gång då och då kan därför vara en bra idé ni gemensamt föreslår varandra.

Det kan också vara trevligt att ta en liten snus till kaffet på morgonen när du vaknar hos en polare efter att ha festat natten igenom. Vad gör man inte för lite gemenskap när suget kommer ikapp?