Gillar du också att vara ute om nätterna och dansa, eller för den delen golfa? Med eller utan alkohol. Titta hit.

Om du gillar att klubba har du nog varit på en hel del klubbar, dansat genom folkhavet där en rökmaskin gör det till en nästan magisk upplevelse och ramlat hem vid tre-fyra med en pommes i en handen och nycklarna i andra. Att vara ute på nattklubb och dansa är det roligaste som finns enligt vissa, och det krävs inte att en är påverkad av alkohol för att kunna njuta av det roliga.

Klubbande utan öl, vin och drinkar i Stockholm

I en artikel i Dagens Nyheter går det att läsa om nya trender i utelivet i Stockholm. Bland annat gäller det den nya grejen att vara ute och parta utan att för den delen vara full eller dricka någon som helst alkohol. Det är ju ruset många är efter, den glädjesprittande känslan i kroppen. Men faktum att denna går att hitta i mycket annat än i påverkansbart medel som öl, vin och drinkar. En del kör ett träningspass för att få den härliga feelingen i kroppen innan kroglivet tar över, kanske en löprunda i stället för en fördrink? Eller att bara umgås med sina vänner, skratta och ha roligt. För en hel del är det faktiskt nog. Om klubben är tillräckligt bra, musiken funkar och vännerna är på topp, ja då behövs det verkligen inte drinkar för att göra det hela roligare, enligt personerna i denna artikel.

Nattliv med golf – ny trend

Många gillar att spela golf, det är bara det att banorna ligger utanför städerna och att det är rätt så dyrt med all utrustning samt tidskrävande att ta sig till platsen. Men nu har det kommit en ny trend i utelivet, nämligen kombinationen med golf och nattliv. Det har redan växt till sig som en populär grej att göra om nätterna i Oslo och i London, nu börjar det komma även till Sverige.

Andra sätt att festa på, i ren glädje, är på Pride-festivalerna som sker i en rad städer runt om i världen. Då är det folkfest och folkyra på gatorna, med eller utan alkohol. I en artikel i Aftonbladet går det att läsa om de främsta städerna:

  • New York
  • London
  • Madrid
  • San Francisco
  • Paris