Att vara snygg har aldrig varit så bekvämt som det är nu. Sneakers modet verkar hålla i sig även denna höst och det är ju verkligen underbart skönt. Det spelar ingen roll om det är sneakers från Nike, från Adidas, Puma, Reebok och så vidare. Det viktigaste är bara att det är sneakers. Detta har man lyft upp i en artikel från metro som inleds som följer:

Stega fram stilsäkert i vår. Metros modeexpert Martin Hansson guidar dig genom vårens hajpade sneakerstrend och lyfter fram de snyggaste alternativen för en fotriktig succé.

dansa fest människor siloutterOch för oss som älskar att klubba är det ju verkligen det bästa modet. För visst är det härligt att få vara vacker i ett par high-heels men när det är dags för dans är det kanske inte det skönaste alternativet för dina fötter. Sen är det ju absolut bäst om en kan variera dessa. Att ha ett par sneakers i väskan är en gammal klassiker som många tjejer håller varmt om hjärtat. Det handlar helt enkelt om att när en lämnar hemmet tar man på sig ett par snygga pumps med hög klack, och lagom till att dansen kommer igång mot midnatt byter man ut klackarna till lite mer bekväma skor bara för att damtnsa natten lång. Förr, när modet såg annorlunda ut kunde det kännas lite “pinsa” att byta till sneakers när fötterna började ömma. Nu är det däremot ingen som rynkar på näsan när bytet görs – eftersom skorna ändå är så trendiga.

Ett tips är förövrigt att, eftersom du numera kan dansa i alla olika skor som finns, att också köpa dina skor på samma ställe. Kolla in på en skoaffär på nätet som har allt från sneakers till klackar så kommer din shopping att bli både lättare och roligare. Footmall listar alla skor till exempel, och du behöver inte leta längre förrän du hittar vad du vill ha.

Dansa lugnt!